|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Да ви се похваля с моя Джони   След като го снимах му сложих едно морио, да видим утре дали ще е дебел и подвижен  ))
|
|
|
|
|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 4/9/2008 Публикации: 417 Точки: 721 Местоположение: Варна
|
Браво  много ти е готин твоят Джони!!! Колко е голям?
http://www.terraqua.hit.bg/
|
|
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Ами ще те излъжа, не съм го мерил, но около 5-6 см нейде, още е малчуган  Не му знам и пола де  Требе да му снимам "четчиците" и да видя 
|
|
|
Аха,ако се окаже женско да знаеш че Джони много-ще му отива  ! Шегувкам се много е готино браво
|
|
 Ранг: окосмен
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 320 Точки: 0 Местоположение: Пловдив
|
Аз пък като се прибрах сутринта, заварих кутията на моята гад отворена. Ъпсурт да я открия, ще чакам сама да излезе. Виновен ОТНОВО е котаракът ми. Толкова мизерии ми е направил до сега, че обмислям сериозно да го направя на разфасовки и във фризера, тъкмо съм научил повечето ми гущери да ядат разни работи от щипки.
-> моите животни <-
|
|
|
Лошо  На мен много пъти ми се е приисквало да си взема коте, но ... май ще е добре да не го правя 
|
|
|
Споко Иво  Другият път като се срещнат котарака със скорпиончето, може скорпиона да свърши мръсната работа вместо тебе!
|
|
|
Сега се прибрах от ранно запиване, влизам си в стаята и гледам гадината щъка под балконската врата. Поне ми е събрала боклуците от кьошетата.
-> моите животни <-
|
|
|
Иееее, супер, честитка за скорошното намиране  )
|
|
|
На това му се вика "чист късмет"
|
|
|
Мда, късмет, в тази жега едва ли би издържала и седмица в стаята. В случая грешката е моя, няколко поредни дни идваха "евентуални купувачи" и не я прибирах в шкафа на паяците, а я оставях на рафтовете при влечугите. Сега всичко безгръбначно е прибрано на сигурно зад витрините, че накрая коткарака ще го отнесе
-> моите животни <-
|
|
|
Хахахаха, ще има неделно барбекю на котешко и водица  )) Добре, че се е намерило животинчето. Мислиш ли, че котката би могла да го убие и изяде? Чувал съм, че папкат бръмбари и други подобни ... но за тарантули или скорпиони не съм сигурен?
|
|
|
Ами госпожицата е с доста... сприхав, характер и твърд карапакс, така че едва ли ще се даде лесно. Пък и котаракът ми не е свикнал храната да го напада. Идната седмица ще я водя на секс туризъм, дано миряса малко.
-> моите животни <-
|
|
|
Абе ако се объркат нещата ше ти пратя една рецепта за котешко с ориз
|
|
 Ранг: кюсе
Дата на регистрация: 6/18/2009 Публикации: 34 Точки: 102 Местоположение: София
|
Иво Катрафилов Написа: в шкафа на паяците, а я оставях на рафтовете при влечугите. Извинявам се, че отварям стара тема, но от доста време искам да си подредя такова нещо и ми е интересно как си аранжирал въпросните рафтове.Можеш ли да направиш една обща снимка да видя дали е така както си го представям.Стана ми интересно !!!
|
|
 Ранг: кандидат за косъм
Дата на регистрация: 4/4/2009 Публикации: 131 Точки: 216 Местоположение: София
|
Нещо се зарибих по императорчетата,ама искам по-мъничко да си взема.. чета обаче, че доста измират като са мъници - има ли нещо трудно в отглеждането на малки императорчета, нещо по-специално да се осигури??
Some people never go crazy, what truly horrible lives they must lead...
|
|
|
Скорпито ми си имаше укритие, но си направи тунели под него, накрая просто зари входа му и си направи друг изход. В крайна сметка го махнах... Сега си има няколко тунелчета (вижда се по дъното на кутията), но не съм го виждал от месец навън... само под субстрата (кокосови стърготини) си седи. Чудя се дали ще е добре да му сложа много по-малко субстрат за да не се зарива и да ползва укритие? Или да използвам нещо, което не става за копане.. Въобще не мога да си видя гадинката така (в момента е на 3-4 см. субстрат), а самата тя е 5-6 см. с опашката.
|
|
|
На моя не съм му сложил много субстрат, но аз не съм образец за отлгеждане на скорпиони 
|
|
|
Абе не знам - гледам всеки се хвали я със снимка, я със разкази как бродят и разучават терариума. Моят се е покрил и тва е, никъв не го виждам... И храната си му я подавам в дупката и там си я яде.
|
|
|
Guest |