|
|
 Ранг: новак
Дата на регистрация: 7/13/2010 Публикации: 4 Точки: 3 Местоположение: Варна
|
От вчера съм горд собственик на Brachypelma smithi Първият ми паяк. На една годинка е и 4 кожи. Така като го гледам, няма 2 см още. Имам и въпрос  От къде във Варна да си намеря малки щурчета? Попитах търсачката, но не можа да ми даде задоволителен отговор (или аз не знам как да търся?!). Благодаря ви предварително
|
|
|
|
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Добре дошъл и честито за първото паяче  ) Да ти е живо и здраво и голямо да порасне  ))) Колкото до храната ... аз най-дребните ги храня с брашнени червеи, ако няма походящо малки ги режа и така ...  )
|
|
|
Благодаря ти  Само че, както явно си личи, новак съм в това занимание и идея си нямам от къде може да се купи каквато и да е храна за тарантула. Иначе доста почетох във форума, научих доста неща... а и човека, който ми го даде ми обяснява надълго и нашироко. Само че е в София  Та ще съм ти благодарен ако ме насочиш къде да търся храна... и евентуално още някое паяче, че мерака ми е отдавна.... и май почвам да се зарибявам здраво Ако не е удобно тук, пиши ми на лична. Пък току виж съм почерпил бири мири
|
|
Ранг: кюсе
Дата на регистрация: 9/28/2009 Публикации: 24 Точки: 72 Местоположение: Sofia
|
Ха честито за първото паяче от един новак, ама не баш  Да знаеш, че ще има и второ! Аз така си мислех, че едно стига, а съпругата ми каза, че не е навита за второ. Отидохме на пазара и самата тя избра второто  Радвай му се и да расте голяяямо и космато
|
|
|
Ха ха... със сигурност няма да е само едно. Усещам как ми се искат още няколко
|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 4/9/2008 Публикации: 417 Точки: 721 Местоположение: Варна
|
Добре дошъл и от мен! Надявам се да се радваш и цениш това което имаш! P.S. Много- добър избор за първи паяк...браво!
http://www.terraqua.hit.bg/
|
|
|
Ценя го да. Дълги години съм гледал и развъждал рибета. Сега попълвам зоологическата градина с паяци. Отдавна се каних да го направя
|
|
|
Guest |