|
|
Ранг: новак
Дата на регистрация: 7/19/2010 Публикации: 2 Точки: 6
|
Нуждая се от съвет..  Имам Brachypelma Smithi от няколко дена.. За нещастие обаче преди около час се прибрах и забелязах,че я няма. Проблемът е още по-голям..защотоо я бях оставила на терасата  ... Търсих я,но не мога да я намеря.. Може да е навсякъде - из саксиите,по стените.. може дори да е излезнала от терасата Ии въпроса ми е: Според вас дали ще е някъде из терасата, или ще се измъкнала навън.. ?
|
|
|
|
|
|
 Ранг: кюсе
Дата на регистрация: 2/3/2010 Публикации: 33 Точки: 33 Местоположение: София
|
Шанс. Няма как да се знае. Огледай хубаво терасата и не дръж паяците навън. Нощем става хладно, а през деня пече слънце и е адска жега ...
Acanthoscurria geniculata 1.0.0||Brachypelma emilia 0.0.1||Grammostola rosea (RCF) 0.0.4||Lasiodora striatipes 0.1.5||Nhandu chromatus 0.0.1||Nhandu coloratovillosus 0.0.5||Pterinochilus murinus (RCF) 1.1.1
|
|
 Ранг: кандидат за косъм
Дата на регистрация: 11/17/2008 Публикации: 125 Точки: 242 Местоположение: София
|
Катерят се нагоре, поне в затворени помещения проявяват подобно поведение понякога. Вчера изпуснах един ситен версиколор 1 см и след един час търсене и разместване на мебелите след като тотално го бях отписал той изпълзя по един шкаф.
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
veva Написа:Нуждая се от съвет..  Имам Brachypelma Smithi от няколко дена.. За нещастие обаче преди около час се прибрах и забелязах,че я няма. Проблемът е още по-голям..защотоо я бях оставила на терасата  ... Търсих я,но не мога да я намеря.. Може да е навсякъде - из саксиите,по стените.. може дори да е излезнала от терасата Ии въпроса ми е: Според вас дали ще е някъде из терасата, или ще се измъкнала навън.. ? Терасата остъклена ли или не? И как беше температурата като си я оставила? Огледай се по земята и междъ саксиите, в ъглите и на по-влажните места.
|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
Ам... Версиколора може и да се катери, но смитито по скоро би се окопало. Според мен едва ли ще го намериш... И ми е малко чудно, защо на терасата? Не е упрек, просто се чудя...
http://eco-universe.eu
|
|
Ранг: новак
Дата на регистрация: 7/19/2010 Публикации: 2 Точки: 6
|
Тъй като малко преди това на брат ми, който е на 8 годинки, му дойде на гости 1 момиченце, а нея я беше много страх ии затова я оставих там..Не знам защо избрах точно терасата, ноо вече няма значение, защото точно преди 10 мин ми пропълзя под краката.. измъкна се под бюрото  Благодаря все пак
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
veva Написа:.. измъкна се под бюрото  Благодаря все пак  Хехех, супер  )) Честитка и дано втори път не се налага да се дебнете по кьошетата  ))))
|
|
Дата на регистрация: 4/9/2008 Публикации: 417 Точки: 721 Местоположение: Варна
|
Аз лично за последните 2 месеца истървах на свобода 2 паяка, но и двата се появиха от самосебеси по една чиста случаиност докато аз съм в стаята, за да ги пребера. Но, не ми е идвало на идея да сложя гадините на терасата  . Според мен шанса да е "хванала пътя" е доста голям!
http://www.terraqua.hit.bg/
|
|
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
Хм... Разбираема постъпка с изнасянето. При мен гостите на щерка ми бяха в другата крайност. Толкова много се впечтлиха от китайските мишки , че за малко да погреба при змиите цялата им китайска фамилия...
http://eco-universe.eu
|
|
|
Guest |