Така, ще се постарая да не бъда многословен.
Не съм решил още надявам се да ми бъде помогнато от вас да си изясня какво точно искам да направя

) По тази тема толкова.
За правилата ... не ми е ясно още какви ще са в пълния си вид, но ... лет ми трай енд сий уот дъ кет уил бринг

1. Пишете на кирилица. Aко си нямате инсталирана такава ползвайте --->

<--- Който може да пише грамотно да не се срамува да го прави. Който неможе ... негов си проблем, да няма после сръдни тип:"Амавийщонимиутгуварятипъкассигупитъмнънурмалинбългирский"
2. Дръжте се прилично и не забравяйте, че тук никой за нищо не ви е длъжен.
3. Посещавали сте и други подобни форуми, така че .. леко с подписите, банерите и всеква друга рекламна паплач. Ограничавайте се вие, за да не ви ограничаваме ние

)
4. Що се отнася до публикуването на обяви -
ето тук5. Публикуването на адреси(линкове, връзки, препратки и какво ли още не) към други сайтове и форуми, без изричното съгласие на администраторите или модераторите на форумът е крайно нежелателно и подобни постове ще бъдат трити, ако бъде сметнато за нужно!
6. Слагайте описателни заглавия на темите, които пускате. Теми със заглавия "Проблем", "Въпрос", "..." не са описателни. Нека още от заглавието става ясно за какво иде реч. Така да се каже то си е за вас ... дали някой ще обърне внимание на темата ви или не

7. Нека в разискваните теми да се пише по темата! Ако това, което ви интересува не е тема на разговора по-добре добавете нова тема, отколкото да се пише за всичко и всеки в една тема

(много теми много нещо ама ... тематично се получи

)
8. Във връзка със зачестилите прояви на тъпотия и на моменти откровена олигофрения по други форуми искам да Ви помоля нещо : Моля ви, не бъдете абсолютни тъпаци и олигфрени, погрешно е схващането, че подобно поведение от Ваша страна ще бъде толерирано от Наша страна. При нас бановете са без пари и сме много щедри що се отнася до тях. От тъпаци и олигфрени нямаме нужда засега, ако подобна нужда се появи оставете на нас ангажимента да Ви се обадим. Благодаря ви за вниманието.
9. Забранява се публикуването на обяви за каквото и да било свързани със смъртоносни животни!
Очаквам вашите коментари и предложения

)
Искрен и лично ваш: хадминистратор