|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
При проблеми с регистрацията и използването на дневниците на сайта, можете да изпратите ЛС на xfan или e-mail на webmaster@spiderlog.info Обсъждания - тук.
http://eco-universe.eu
|
|
|
|
|
|
 Ранг: кюсе
Дата на регистрация: 2/14/2008 Публикации: 46 Точки: 75 Местоположение: Бургас
|
имам проблем със снимките.дневника ми се суздава но ми дава ерор и не ми качва снимките.някакви идей ? :P
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Да, опитай да качиш снимката използвайки Интернет Експлорър, вместо мозила или някоя друга подобна боза  ))
|
|
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
При попълването на дневника имате възможност да качите и снимка. Това може да направите както, когато създавате самия дневниик, така и при всеки пост, който правите към дадения дневник. След това цъкате на линка "Галерия" и ще видите всички снимки, които сте качили по дневниците си. С отметка избирате коя снимка искате, като може да изберете повече от една, и когато натиснете бутона "Генерирай галерия" в полето най-отдолу ще се появи готов bbcode, който може директно да копирате и пейстнете във всяка тема във всеки форум и ще се получи нещо подобно на моята тема със снимки 
|
|
 Ранг: кандидат за косъм
Дата на регистрация: 2/10/2008 Публикации: 51 Точки: 153 Местоположение: Бургас / София
|
Може да ми е глупаво питането.. ама дали в дневниците има къде да се видят всички смени по дати в табличка, колонка.. или какъвто и да бил друг "скупчен" вид, вместо да се дирят по страниците?!
|
|
|
Пробва ли да си избереш, след като си заредила дадения дневник, горе в дясно от падащото меню - смени. Така ще ти покаже само смените 
|
|
Дата на регистрация: 2/10/2008 Публикации: 51 Точки: 153 Местоположение: Бургас / София
|
ахааааа me fool   знаех си че съм недоскиффф благодаря много
|
|
|
Няма проблеми  ) То от там можеш да си ги експортнеш и към Ексел
|
|
|
е няма нужда,то с мойте уникални възможности със зор си експортвам плъховете от клетката.. какво остава за друго.. така ме устройва напълно...ша черпя
|
|
|
Хахахаха, внимавай, че обещаното си го търся като завещано :-ПП Да е жив и здрав Владо да ме тормози, че на него по-му хрумват такива идеи, които биха били удобни на потребителите  )
|
|
|
хаха  завещавам ти тогаз бира... ама нидей да чакаш да ти се натрупа каса, че малко трудно ще се справя с изпълнението  пък съм сигурна, че все ще има за какво да се натрупа каса
|
|
Дата на регистрация: 9/6/2009 Публикации: 79 Точки: 237 Местоположение: Русе
|
X а в интерс на истината имаш ли възможноста да едитнеш малко кода (към форумната част), дека ти изкарва дневника, та имам предвид следното: -Когато някой ( например мен ) има само 1 дневник за 1 животно или 3-4..., които като в " подпис" се събират на 1 ред 3-4 дневника ( от "пълните" линкове), то полето да е 1 ред само.... -след като се напълни този ред, автоматично да отваря нов ред -след като се отворят няколко реда с дневници 3-5-7 (7 както в твоя случаи) тогава да започне да се "скролират", за да се видят останалите ( отново както при теб ) Така като имам и подпис(отделен) става малко "обширно" под писанията ми - 2 "подписа" ( засега ще си оставя моя, но ако нема желание за редакция (на кода), или невъзможност да се направи, ще си го изтрия за да не "цапам" форума ти с дълго скролиране (от страна на другите), заради "допълниелния" ми подпис..) Инак  за идеята която си/сте създал/и Поздрави: SHNICI - Жоро
Just a NOOB  <--- (инак: просто новак :D )
|
|
|
Ммм не се сещам каъв точно беше проблема с това място, но понеже списъка с дневниците се зарежда с аякс заявка през страница в сайта и става малко ... оплетено 
|
|
|
xfan Написа:Ммм не се сещам каъв точно беше проблема с това място, но понеже списъка с дневниците се зарежда с аякс заявка през страница в сайта и става малко ... оплетено  Общо взето те разбрах  Сега нещо друго, забележих(после направих и реално сравнение през дневниците ти), че на теб в подписа ти излизат 149 паяка (бройки), а всъщност като ги прегледам през "паяците на xfan" ми излизат 37, сега кое е вярното и дека (ако имаш идея) иде грешката (а може би само на теб така ти ги показва поради някаква "твоя" причина)
|
|
|
|
|
|
xfan Написа:Как ги броиш? Кажи каде да ти пратя шотовете от екрана (снимките) направо, дане "цапам" галерията на сайта с такива несвързани с тераристиката неща.
|
|
Дата на регистрация: 4/9/2008 Публикации: 417 Точки: 721 Местоположение: Варна
|
От доста време имам едно (незнам как да го нерека)проблемче! Като се пробвам да се логна в дневниците не ме логва, а ми дава отнова главната страница! Не съм сигурен дали преди време не го нищихме пак този проблем  ,но днеска пак се логвах 7-8пъти докато вляза и затова го повдигам отново!
http://www.terraqua.hit.bg/
|
|
|
А преди това, в същия браузър беше ли се логнал и да оставиш да ти изтече сесията без да се логаутнеш? 
|
|
Дата на регистрация: 4/9/2008 Публикации: 417 Точки: 721 Местоположение: Варна
|
Ами, аз си ползвам само този браузър и съм сеифнал лога, но като си отворих браузъра и като тръгнах да се логвам бъгна(лога). Иначе не съм го оставял да ми изтече сесията! Но, този проблем не ми се появява постоянно , ами на няколко месеца един или два пъти става така.
http://www.terraqua.hit.bg/
|
|
|
Guest |