|
|
Ранг: новак
Дата на регистрация: 1/1/2010 Публикации: 7 Точки: 21 Местоположение: plovdiv
|
Здравейте момчета,след дълги наблюдения и колебания, най-после реших да се регна и аз във форума  Надявам се да си бъдем полезни един на друг
|
|
|
|
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Здрасти, здрасти, дай пари за пасти. Улица Плесница, на ти една лисица  )
|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
Здрасти bu6i и от мен... Както забеляза тук не са 2 милиарда форумци, но пък и 2 думи се зачитат. Радвам се че още един живец се появи тук при нас 
http://eco-universe.eu
|
|
|
Здрасти Владо,аве забелязал съм го още преди 2 години  ....ама и друго съм забелязал....и се чудя как ще изтърпите ,такъв спамер като мене
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Амиии, Владо ще те банне най-вероятно  )) хехехе  ) Неа се пуашиш, носят се слухове, че админите тука ядат живи само тея дето продават виагра и си хранят животните с питомците на другите хора  )
|
|
|
 щом казваш...да не ми е дерт  ...ма кво против виаграта не разбрах  ...че аз натам съм се засилил....някоя и друга годинка още...и я камилата я камиларя
|
|
|
Guest |