|
|
 Ранг: кюсе
Дата на регистрация: 2/24/2010 Публикации: 28 Точки: 84 Местоположение: София
|
Здравейте,Смитито ми е на 4-5 кожи,мисля че съм прекалил с влажността в терариума,на 19-ти този месец смени кожа,но сега наблюдавам странно петно във черното петно,на снимките ще се види,моля някой който разбира да каже дали е някаква инфекция,проблем ли е,какво да правя  ...подарак ми е Смитито от приятелката и неискам да му стане нещо ! Също така знам че е рано за пол,но ето и 1-2 снимки отдолу хвърлете едно око хахаха  мерси много и предварително на всички които коментират и помогнат....чаооо.
|
|
|
|
|
|
 Ранг: рошав
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
Нищо му няма на паячко. Не се шашкай. А за пол... едва ли казаното от някой трябва да се приема дори и на 40%.
http://eco-universe.eu
|
|
 Ранг: кандидат Брат на косъма
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Изглежда като да е ритал косъмчета, но снимките не са особено ясни ...
|
|
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 434 Точки: 1,125 Местоположение: София
|
Не не. На тази възраст, като сменят си имат петънцето.
|
|
Дата на регистрация: 1/21/2008 Публикации: 1,114 Точки: 3,547 Местоположение: Варна
|
Петънцето ми се струва несиметрично разположено върху абдоменът и затова не съм сигурен, че е нещо подобно. Или е падала кутийката и тарантулата се е "одрала" на някоя по-твърда бучка от субстрата или е ритало косъмчета ... Понена мен на такова ми прилича.
|
|
|
Ще попитам днес един приятел има як фотоапарат и ще го снимам по отбизо...мислих си просто дали някой не се е сблусквал с такова нещо  проблема е че не е падал,не е ритал още е мн малак а и аз не го дразня,само някво вирусно е  пфффф днес си хапна поне това ми мина от главата хахаха уж всичко е ок ма тва петно ме притеснява яко...четох че от влагата стават такива неща...сега съм му намалил много влагата дано да се оправи....то чак на следваща смяна сигурно де но все пак дано да му е добре...мерси за мненията ще очаквам още защото не съм си изяснил проблема...благодаря Ви !!!
|
|
|
Вирусно от влага едва ли  По-скоро има шанс да е нещо гъбично  Ама ... не се шашкай  ) Снимай го по-ясно и ще се види какво е 
|
|
|
Ок ще дам снимки днес,сега се сетих дли може да е от това че му пусках храна на 3тия ден като смени и да се е плашил от нея и да е ритал косъмчета ? 6тото чак тая нощ яде,6-ти ден от смяна аз на 3ти му дадох и на 4 но не я докосна само бяга от нея ? може ли да е от това ???? мерси !!!
|
|
|
Уффф. Петното си е нормално. Самата сника не е отгоре а е малко настрани, затова има илюзия че е несъразмерно. Я вижте 4тата снимка
|
|
|
Нека видим по-ясна снимка пък после пак ще хвърляме боб  )
|
|
|
Снимки ще мога да кача утре или в другиден когато съседа дойде с апарата,колкото до петното то не е черното петно което по принцип малките имат а това е някакво друго във самото черно,искам да попитам мъжките смити колко години живеят??? Също и кое да меря в терариума,темепратурата на почвата или на въздуха ? щото ако е на въздуха и да кажем е 25 на почвата ще е поне 30-32 ако е обратното ако е 25 на почвата възуха неможе да стане повече от 21-22...какво да меря ? Благодаря Ви хора  скоро и нсимки на проблема !
|
|
|
С какво го отопляваш, че 32 градуса температурата на субстрата?
|
|
|
|
|
|
Не ми изглежда нормално, но не мога да кажа какво е ... Не съм се сблъсквал с подобно нещо, пък не ми прилича като на от ритане на косми ...
|
|
|
Важно е да оцелее до смяната пък след това ще е като нова...притеснявах се че неядеше но си хапна едно щурче така че колкото и да е зле можеби ще прескочи трапа... пооправих терариумчето и сега е по сухичко вътре,26-7 градуса е на едно място на другото към 23-4  остава да се надяваме да се оправи !  : ): )
|
|
|
Какво терариумче за този паяк??? И както казах нормално си е всичко... (с изключение на терариума) Голямо циклене падна по това петно...
|
|
|
Дам можеби съм по спокоен щото му се отвори апетит и си хапва като луд  ам терариумчето какво му е хахахах мисля,че си е екстра
|
|
|
Големичък ми се струва терариума ...
|
|
|
Еми 10х5см ...може да е мааалко по голям от колкото трябва ама си е ок храни се нормално набарва ги жертвите без ядове а и щъка вътре  ...да попитам проблем ли е ако му оставям примерно щурец вътре да си щъка...когато неиска да яде не го закача просто си обикаля вътре...пречи ли му...щото по някое време огладнява и щуреца изчезва хаха  само да не не се притеснява нещо и да рита косми ?  мерсиии !
|
|
|
Guest |